Ana içeriğe atla

Asphalt 7 Heat Android APK Full Crack



Dünyanın en büyük araba yarışı oyunlarının yapımcıları tarafından tasarlanan 60′ın üzerinde oyun içi varyasyonun bulunduğu Asphalt 7 oyunu dünyanın farklı yerlerinde geçen yarışları konu ediniyor. Yıllardır Java versiyonundan beri en çok oynanan mobil araba oyunu statüsünde ki oyun, android ile paralel olarak inanılmaz bir gelişme sağladı. Çok kaliteli oyunlara imza atan Gameloft firması oyun sektöründe ki otoritesini halen koruyor.
   

Firmanın en başarılı oyunlarından biri olan Aphalt 7 yıllardır oyuncularına yaşattığı keyifle milyonlarca hayrana sahip oldu.
Yeni android apk sürümünde de kullanıcılarına bekleneni fazlasıyla veren onları şaşırtmayacak kadar kaliteli bir şekilde çıkış yapan oyunda en sivrilen özellikler şu şekilde:
Oyundaki en güzel yönlerden biri olan Multiplayer özelliği geliştirilerek, 5 kişiye kadar local bağlantı üzerinden çoklu oyun sistemini oynatma imkanı sunuyor.
Bir diğer özellik ise çok iyi bir şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiş görsel grafikler. Yıllardır Asphalt oyununu diğer oyunlardan ayıran en temel özelliklerden olan ses ve görüntü kalitesi, efektler yeni versiyonda çok daha fazla gelişmiş ve harika bir oynanım sunumu sağlamıştır.
Tüm bunların yanında ekranla tam entegre çalışan hareket kabiliyeti ve oyun kontrolü bir diğer bağlayıcı özelliklerden biridir.
Oyunda, oyuncuları sıkmamak için tüm detaylar düşünülmüş.
6 Farklı bölüm ile 150 den fazla yarış alternatifine imkan veren oyunda oyunculara keyif verecek tüm detaylar ince ince işlenmiş.
Online oyun sistemi ve multiplayer özelliği ise harika şekilde sorunsuz yapılmış

Kurulum:
1. İndirdiğiniz klasörü rar’dan çıkarın hafıza kartına kopyalayın..
2. Apk dosyasını kurun.
3. Klasörün içindeki com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM isimli klasörü /sdcard/Android/obb kısmına kopyalayın.
4. Oyunu çalıştırın.
Asphalt 7 Android Özellikleri ve Sistem Gereksinimleri
Oyun Adı : Asphalt 7: Heat
Versiyon : 1.0.6
Dil : İngilizce ve 9 Dil Mevcut
Lisans : FULL
Dosya Boyutu : 1 GB / .rar
Geliştirici : GameLoft,
Uyumluluk : Android 2.3 ve Üzeri
Gereksinim : 2 GB ve Üzeri SD Kart, 512 MB Ram, 800 GHZ İşlemci
Market Fiyatı : 0.99 $
Oyuna ait download linki aşağıdadır.
Herhangi bir sorununuz olursa yorum yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fifa 08 Full indir Sorunsuz | (Saglam İndir)

Fifa 08 Full indir Sorunsuz | (Saglam İndir) Fifa 08 Full indir - Tek Link Futbol oyunlarının ilahı sayılan FIFA serisinin 2008 versiyonu ile sizlerleyiz. Yıllardır gelişerek ve oyunlarına yeni yeni özellikler katarak ilerleyen FIFA oyunları 2008 yılında piyasaya sürdüğü bu oyun ile devrim yaratmıştır. Oyunda ki pas alışverişi ve gerçekçilik daha önce ki FIFA oyunlarından farklı olarak karşımıza geliyor.  Fifa 08 indir  oyunu ile futbolun keyfini çıkartacaksınız. Oyun kolay bir arayüzle karşımıza geliyor.  Single player, kariyer modları gibi modlar bulunuyor. Oyuna yeni gelen bir özellik ise A Pro modu. Bu mod tek kişilik moddur.  A Pro modunda oyun sizlere bir tane yarı profesyonel futbolcu veriyor. Ve siz bu futbolcuyu geliştirerek profesyonel yapmaya çalışıyorsunuz. PES oyununda ki ‘become a legend’ moduna benzeyen mod FIFA’da daha da gerçekçi yapılmış. Oyuncuyu sadece maçtan maça çıkarak geliştirmenin yerine tamamen oyuncuyla ilgilenerek geliştirmelisiniz .  Oyuncu

Trident uydu alıcısı güncelleme frekans ayarı ve Türksat 4A kurulum ayarları

Türksat 4A'ya geçiş işlemlerinin başlamasının ardından, Trident uydu güncelleme nasıl yapılır merak ediliyor. Trident uydu kurulumu ve Trident uydu alıcısı ayarları kolaylıkla bu haberdeki talimatlar devam ederek yapılabilirken, Trident uydu alıcısı frekans ayarları ve Trident uydu kanal arama ile ayarlama işlemleri xgezginler.com'da.  Türksat 4A'ya geçiş işlemlerinin başlamasının ardından, Trident uydu güncelleme nasıl yapılır merak ediliyor. Trident uydu kurulumu ve Trident uydu alıcısı ayarları kolaylıkla bu haberdeki talimatlar devam ederek yapılabilirken, Trident uydu alıcısı frekans ayarları ve Trident uydu kanal arama ile ayarlama işlemleri medya365'de. Kısa süre önce Türksat 4A frekans değişimi ile beraber bütün Türkiye'de televizyon kullanıcıları bir anda sabah uykudan uyandıklarında kaybolan kanalları nasıl ayarlayacağım endişesini yaşadılar. Bu haberimiz özellikle en çok kullanılan uydu markaları ile çok sayda tv kanalının yer aldığı frekans bilgiler

Red Alert 2 Türkçe Full Sorunsuz Tek Link İndir

Red Alert 2  ile klasikleşmiş strateji oyunlarına nazaran daha teknolojik silahlar ile savaş yapabiliyorsunuz. En çok beğenilen tarafı ise çoklu oyuncu desteğinin bulunması. Özellikle  Game Ranger  gibi programlar ile ücretsiz olarak online olarak oynayabilirsiniz.