Ana içeriğe atla

Kırgın Çiçekler 36. Bölüm fragmanı 7 Mart ATV: Yurt yıkılıyor

Kırgın Çiçekler 36. Bölüm fragmanı yayına girdi. Bu sayfada sizler için yerini aldı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Kırgın Çiçekler 35. Bölüm ise oldukça heyecan dolu gelişmelerle bekleniyor. Kırgın Çiçekler son bölüm, yeni bölüm gelişmeleri..

Başladığı günden bu yana Kırgın Çiçekler yeni bölüm gelişmeleri ile her hafta biraz daha merakla bekleniyor. Bu akşam ATV ekranlarında yer alacak olan Kırgın Çiçekler son bölümde neler olacak? Kızlar hangi gelişmelerle sarsılmaya devam edecek? Bu kızların yüzü hiç mi gülmeyecek?
Kırgın Çiçekler 36. Bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı için sayfamızı takip edin. Kırgın Çiçekler yeni bölümü 7 Mart pazartesi ATV ekranlarında olacak.
Kırgın Çiçekler son bölüm gelişmeleri neler olacak? #yuvamiçin hashtagiyle yayınlanan Kırgın Çiçekler 35. Bölüm özeti:
Kader merdivenlerden aşağı yuvarlanır ve hastaneye kaldırılır. Banu’dan şüphelenen polis onu karakola götürür. Ancak Kader annesinin kendisi yüzünden hapse atılmasını istemez ve ifadesinde annesinin kendisini ittiğini söylemez. Serbest bırakılan Banu, Kader'i arayarak af diler ve biz kaza olduğunu anlatmaya çalışır ancak Kader, telefonu onun yüzüne kapatır. Banu kendisini affetmeyen Kader'den bu sefer de yolun ortasında arabaların önünde dururak af diler. Annesine araba çarpmasından korkan Kader çaresiz kalır ve annesini affeder.
Kemal ise açtığı Alın Teri Market'te satışa başlar. Mesude'yle ürünleri kontrol eden Kemal bütün malların son kullanma tarihlerinin geçmek üzere olduğunu farkeder.
Meral ise Merve, Aleyna ve Defne’nin Seher’le dalga geçmesini içine sindiremez ve onlardan intikam almak peşindedir. Ancak planları tutmaz ve zan altında kalan Cemre olur.
YURT TAHLİYE EDİLİYOR
Yurtta çıkan yangın, yurdun tahliye edilmesi ve AVM'ye dönüşmesi için iyi bir bahane olur. Kızlar yurdun tahliye edileceğini öğrenince önce nasılsa hep bir arada olacaklarını düşünerek teselli bulmaya çalışsalar da, müdirenin kızların farklı yerlere gönderileceklerini söylemesiyle yıkılırlar. Büyük üzüntü yaşayan kızlar birlikte olabilmek ve ayrılmamak için mücadeleye girerler. İmza kampanyası düzenleyen kızlar yurdun tahliyesini engelleyebilecekler mi?
Kırgın Çiçekler 36. Bölüm fragmanı yayına girdiği anda haberakar farkıyla sayfamızdaki yerini alacak. ATV dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölüm 7 Mart pazartesi akşamı ekranlarda olacak.
Kırgın Çiçeklerde "beni afferder misin?" sahnesi...
ATV dizileri izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Kırgın Çiçekler 36. bölüm fragmanı için de nefesler tutuldu. Yeni bölüm gelişmeleri merakla bekleniyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fifa 08 Full indir Sorunsuz | (Saglam İndir)

Fifa 08 Full indir Sorunsuz | (Saglam İndir) Fifa 08 Full indir - Tek Link Futbol oyunlarının ilahı sayılan FIFA serisinin 2008 versiyonu ile sizlerleyiz. Yıllardır gelişerek ve oyunlarına yeni yeni özellikler katarak ilerleyen FIFA oyunları 2008 yılında piyasaya sürdüğü bu oyun ile devrim yaratmıştır. Oyunda ki pas alışverişi ve gerçekçilik daha önce ki FIFA oyunlarından farklı olarak karşımıza geliyor.  Fifa 08 indir  oyunu ile futbolun keyfini çıkartacaksınız. Oyun kolay bir arayüzle karşımıza geliyor.  Single player, kariyer modları gibi modlar bulunuyor. Oyuna yeni gelen bir özellik ise A Pro modu. Bu mod tek kişilik moddur.  A Pro modunda oyun sizlere bir tane yarı profesyonel futbolcu veriyor. Ve siz bu futbolcuyu geliştirerek profesyonel yapmaya çalışıyorsunuz. PES oyununda ki ‘become a legend’ moduna benzeyen mod FIFA’da daha da gerçekçi yapılmış. Oyuncuyu sadece maçtan maça çıkarak geliştirmenin yerine tamamen oyuncuyla ilgilenerek geliştirmelisiniz .  Oyuncu

Trident uydu alıcısı güncelleme frekans ayarı ve Türksat 4A kurulum ayarları

Türksat 4A'ya geçiş işlemlerinin başlamasının ardından, Trident uydu güncelleme nasıl yapılır merak ediliyor. Trident uydu kurulumu ve Trident uydu alıcısı ayarları kolaylıkla bu haberdeki talimatlar devam ederek yapılabilirken, Trident uydu alıcısı frekans ayarları ve Trident uydu kanal arama ile ayarlama işlemleri xgezginler.com'da.  Türksat 4A'ya geçiş işlemlerinin başlamasının ardından, Trident uydu güncelleme nasıl yapılır merak ediliyor. Trident uydu kurulumu ve Trident uydu alıcısı ayarları kolaylıkla bu haberdeki talimatlar devam ederek yapılabilirken, Trident uydu alıcısı frekans ayarları ve Trident uydu kanal arama ile ayarlama işlemleri medya365'de. Kısa süre önce Türksat 4A frekans değişimi ile beraber bütün Türkiye'de televizyon kullanıcıları bir anda sabah uykudan uyandıklarında kaybolan kanalları nasıl ayarlayacağım endişesini yaşadılar. Bu haberimiz özellikle en çok kullanılan uydu markaları ile çok sayda tv kanalının yer aldığı frekans bilgiler

Red Alert 2 Türkçe Full Sorunsuz Tek Link İndir

Red Alert 2  ile klasikleşmiş strateji oyunlarına nazaran daha teknolojik silahlar ile savaş yapabiliyorsunuz. En çok beğenilen tarafı ise çoklu oyuncu desteğinin bulunması. Özellikle  Game Ranger  gibi programlar ile ücretsiz olarak online olarak oynayabilirsiniz.